tirsdag 7. juni 2011

Knekkis på bordet

Vel hjemme etter noen superfine dager i Wroclaw. Godt å komme hjem til Felix! Kommer noen bilder fra byen som ingen kan uttale etterhvert.

Knekkebrødene står i ovnen. Nei, det er ikke så veldig imponerende akkurat. Jeg tester (1-2) TORO sin  pakke! Det er så enkelt at det ikke er tre trinn engang. (flaut)
Regnet pøste ned tidligere på morningen. Helt vanvittig! Herlige norske sommeren;)


Nå skal jeg se gjennom alle mine bloggfavoritter. Har noen dager med lesing å ta igjen:)

Er det noen som har en god knekkebrødoppskrift de vil dele med meg?




6 kommentarer:

  1. Ja, alltid godt å komme hjem igjen!!

    Været er ikke akkurat slik vi hadde det i helga, håper det blir bedre og at sommeren BLIR!!!

    Jeg har en oppskrift:
    2 dl grov rug
    2 dl havregryn
    2 dl havrekli
    2 dl sesamfrø
    2 dl solsikkekjerner
    1 dl kruskakli
    1 dl linfrø
    2 ts salt
    7 dl vann

    180 grader varmluft, 30-40 min skjæres med pizzakutter før steking og midtveis
    Disse er knallgoe!!

    Klem Bodil

    SvarSlett
  2. Jeg bruker nesten den samme..vi er helt avhengige..Jeg har fått dilla på oliven,fetaost og rød pesto på mine..gjerne en av hver!!
    Jeg tar forresten mine brett ut og snur dem på slutten..da blir de mer krispy:)
    Kjekt du har kost deg på tur..
    Klem:)

    SvarSlett
  3. Lykke til og ikke spis for mange med en gang - da blir du fort lei ;) (Jeg spiste aaaaltfor mange av de jeg lagde for flere måneder siden, og har ikke orket å spise opp resten - ble lei, rett og slett!)

    SvarSlett
  4. Her er forresten link til oppskriften jeg brukte (de er supergode, altså): http://cecilieiforstaden.blogspot.com/2011/03/hjemmelagde-knekkebrd.html

    SvarSlett
  5. Tenkte jeg skulle hive meg på trenden å lage noen selv. Men må flytte inn først liksom..... :-)
    Gi et pip om hvordan TORO sine.. eh.. dine smakte :-)

    Ha en fin dag!

    SvarSlett